Beleef de sfeer tijdens het kamperen

Beleef de sfeer tijdens het kamperen

Beleef de sfeer tijdens het kamperen

Low-budget kamperen op onze boerderij in Twente!

Recreatieverblijf De Roezeberg is een low-budget accommodatie waar je bijvoorbeeld met schoolkinderen, een vereniging of met je eigen gezin een onvergetelijke tijd zult beleven. De prachtige groene omgeving biedt ruimte voor verschillende buitenactiviteiten, zoals voetbal en volleybal. Ook is het mogelijk om een bosspel te organiseren. Kamperen op onze kampeerboerderij is nooit saai!

Contact opnemen

De accommodatie

kampeerboerderij

Indeling kampeerboerderij:

De kampeerboerderij heeft een hoofd- en bijgebouw. De slaapzalen in het hoofdgebouw bevinden zich op de begane grond naast de recreatieruimte en in het bijgebouw. Je dient zelf te zorgen voor een overtrek, deken (of slaapzak) en kussen.

Het hoofdgebouw heeft 3 slaapzalen met een capaciteit van 40 slaapplaatsen:

 • één voor 6 personen
 • één voor 14 personen
 • één voor 20 personen


Het bijgebouw heeft nogmaals 40 slaapplaatsen verdeeld over 3 zalen:

 • één voor 8 personen
 • één voor 12 personen
 • één voor 20 personen
keuken kampeerboerderij

Keuken

De keuken is voorzien van alle kookattributen: 6-pits fornuis met bakoven, warmhoudoven, combimagnetron en koeling. Een vaatwasser is aanwezig, maar staat in de externe recreatieruimte. Servies wordt klaargezet voor het aantal personen dat verwacht wordt.

Sanitair

Binnen de kampeerboerderij bevinden zich RVS-wasbakken, 2 toiletten, een urinoir en een douche. Naast het bijgebouw bevindt zich de tweede sanitaire groep. Hierin bevinden zich 5 douches, 8 wasplekken, 2 toiletten en 2 urinoirs.

Recreatieruimte

Deze recreatieruimte is ongeveer 150 m² groot. Dit gebouw is niet verwarmd en is onder meer geschikt als slecht-weer-accommodatie, eetzaal bij grote groepen en locatie voor een bonte avond. Er bevindt zich in deze ruimte een spoelkeuken met vaatwasser, een horecakoeling en nog een extra kookgroep.

Parkeerruimte

Fietsen kun je stallen in het bosje nabij de kampeerboerderij. De auto kun je op het daarvoor bestemde terrein parkeren.

Zelf mee te nemen

Voor het slapen:
Bij Recreatieverblijf De Roezeberg kampeer je op een low-budget accommodatie. Je dient daarom zelf je beddengoed mee te nemen. Denk hierbij aan:

 • Een extra hoeslaken
 • Slaapzak of dekbed
 • Kussen


Op het matras van de bedden zit een beschermingshoeslaken.

Voor de keuken:
Alle benodigdheden om maaltijden te bereiden zijn in de keuken aanwezig. Het enige wat je zelf moet meenemen zijn de boodschappen. Eventueel kun je via Plusmarkt Droste in Vasse boodschappen laten bezorgen. Een slager en een slijterij zijn daar ook aanwezig.

Voor het douchen en toiletbezoek:

Denk hierbij aan: handdoeken, toiletpapier, shampoo, doucheschuim en dergelijken.

Tijden van aankomst & vertrek

Voor het slapen:
Bij Recreatieverblijf De Roezeberg zijn de tijden van komst en vertrek:

 • Weekend: komst op vrijdag 18:00 uur en vertrek op zondag 15:00 uur
 • Kleine midweek: komst op maandag 10:00 uur en vertrek op woensdag 11:00 uur
 • Kleine midweek: komst op woensdag 13:00 uur en vertrek op vrijdag 13:30 uur